ADR basis / herhaling

ADR basis / herhaling

Fire Prevent biedt ADR-cursus in verscheidene vormen aan:

  • ADR-Basis - Dit is een 3-daagse cursus, waarvan het theoriegedeelte 2,5 dag in beslag neemt en gedurende een halve dag de praktijk wordt behandeld. Deze cursus is voldoende wanneer u met stukgoed wenst te rijden. Deze cursus is goed voor 14 punten.
  • ADR-Basis Tank - Dit is een 4-daagse cursus; de Basiscursus uitgebreid met het rijden van gevaarlijke stoffen in een tank en de behandeling hiervan. Deze cursus is goed voor 21 vakbekwaamheidspunten.
  • ADR-Basis Tank met gevaren klasse 1 en 7 - Dit is de meest uitgebreide ADR-cursus van 5 dagen en helemaal compleet is deze cursus goed voor 28 punten.

Tip! Je zou hier aansluitend een praktijk cursus kunnen gaan volgen (suggestie: LZV-opleiding of Het Nieuwe Rijden) hiermee beschik je al over het volledige aantal punten van 35 en kun je Code95 laten bijschrijven op je rijbewijs.

Heeft u al een ADR-certificaat en wilt u deze actief houden?
Hiervoor verzorgen wij een 2-daagse cursus Herhaling, welke volstaat voor het basiscertificaat.
Deze Herhaling is goed voor 14 punten. Voor Basis en Tank is er een cursus die 2,5 dag duurt en voor basis-tank en klasse 1+7. Afsluitend dient u hiervoor examens af te leggen.

Buitenlands ADR-certificaat?
Bezit u een buitenlands ADR-certificaat? Geen probleem! Ook dan kunt u deelnemen aan een Nederlandse cursus ADR-Herhaling en een Nederlands ADR herhalings examen afleggen.

Bron: Commection C95

Standaard inbegrepen

  • Koffie/thee
  • Frisdrank
  • Versnapering
  • Uitgebreide lunch
Direct inschrijven

Bekijk ook deze Code 95 trainingen

VCA VOL (evt. met e-learning)
Haal nu je VOL-VCA diploma

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben.   Uw...

Bekijk training
Chauffeursdag (evt. met e-learning)
Een erg gezellige en populaire training

Tijdens deze training weet de cursist onder andere hoe de dagelijkse controle van de vrachtauto gaat, welke stappen je neemt...

Bekijk training
Techniek en veiligheid
Voorbereid zijn op technische calamiteiten onderweg

Techniek en Veiligheid is bedoelt voor chauffeurs die zich willen voorbereiden op eventuele technische calamiteiten onderweg. Zo weet je hoe...

Bekijk training
Algemene informatie code 95 (CCV)
Code 95 (CCV)

Beroepschauffeur worden én blijven? Dan is Code 95 verplicht. Met trainingen van Fire Prevent zit u zelfverzekerd achter het stuur....

Bekijk training

Heb je nog vragen?

Neem direct contact op via het contactformulier