VCA examen

VCA examen

Heb je eigenlijk geen tijd om de hele dag kwijt te zijn aan een VCA cursus en heb je de benodigde kennis al op zak? Dan is alleen een VCA basis / vol examen een goede optie voor jou! Er is altijd wel een examen op korte termijn bij jou in de buurt!

Soorten examens:

  • VCA Basis
  • VCA Basis (voorleesexamen)
  • VCA basis (groen)
  • VCA Vol

De examens zijn in meerdere talen beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Het VCA basis (voorlees) examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Deze dien je binnen een uur te beantwoorden. Wanneer je bent geslaagd voor je examen ontvang je van ons je VCA basisdiploma, deze is 10 jaar geldig! Het examen bestaat onder andere uit wet- en regelgeving, handelen bij onveilige situaties en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Het VCA basis (groen) examen is voor medewerkers die werkzaam zijn in de groenvoorziening. Het VCA Basis Groen examen kent dezelfde eind- en toetstermen als het reguliere VCA basis examen. In deze groene variant zijn maximaal 20 'groen gekleurde' vragen ingevoegd. Het examen Basisveiligheid VCA bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Wanneer je bent geslaagd voor je examen ontvang je van ons je VCA basis (groen) diploma, deze is 10 jaar geldig! Het examen bestaat onder andere uit veilig werken, risico’s herkennen en materiaalgebruik en -onderhoud.

Het VCA VOL examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Deze dien je binnen een uur en een kwartier te beantwoorden. Wanneer je bent geslaagd voor je examen ontvang je van ons je VCA VOL diploma, deze is 10 jaar geldig! Het examen bestaat onder andere uit Europese wet- en regelgeving, bedrijfsnoodplan en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Je kan je voorbereiden op het examen d.m.v. een lesboek, een e-learning en / of een online proefexamen.

Wil je weten tot wanneer jouw diploma geldig is?
Check het hier even!

€ 95,- excl. BTW Direct inschrijven

Bekijk ook deze VCA trainingen

€ 255,- excl. BTW
VCA-VOL
Haal nu je VOL-VCA diploma

Voor leidinggevenden in een bedrijf is het diploma VCA-VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden). Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er...

Bekijk training
€ 245,- excl. BTW
VCA-Basis
Haal nu je B-VCA diploma

Met het VCA-Basis diploma geeft u aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en...

Bekijk training

Heb je nog vragen?

Neem direct contact op via het contactformulier